top of page

Training

Onze cursussen vinden bij u thuis of op kantoor plaats. Door vooraf duidelijk in kaart te brengen wat u vragen en wensen zijn, kan een maatwerk cursus in uw eigen vertrouwde omgeving plaatsvinden. Wij onderscheiden ons niet alleen in maatwerk maar ook in het geduldig en herhaald uitleggen van de materie. We maken hierbij gebruik van uw eigen computer. In overleg is ook een beamer opstelling mogelijk.

 

Cursussen

 • Maak kennis met de Mac. 
  Introductiecursus voor nieuwe gebruikers of overstappers (switchers) van Windows naar het Apple besturingssysteem macOS. Duur 3 uur.

 • Introductiecursus iMovie. Na deze laagdrempelige cursus kunt u zelfstandig films monteren en exporteren. Duur 3 uur.

 • iPhone en/of iPad
  Introductiecursus voor nieuwe gebruikers. Aan bod komen o.a. iCloud, Foto's en App Store. Duur 3 uur.

 • DTP (basis)*
  Desktop Publishing cursus. Maak zelf uw eigen professionele flyer, poster of visitekaartje. Cursus in twee dagdelen. Duur 6 uur.

 • Adobe InDesign (basis)*
  Hoe maak ik met InDesign een technisch geschikt document voor de drukker. Een leuke cursus om hierna altijd creatief en professioneel voor de dag te komen. Duur 6 uur.

 • Adobe Photoshop (basis)* 
  Eén van de leukste cursussen volgens onze deelnemers!. U leert foto's bewerken, montages te maken en kleurcorrecties toe te passen. Duur 6 uur.

 • Website (basis)*
  Altijd al meer willen weten over het maken van websites?. Hoe vraag ik bijv. een domeinnaam aan en stel ik bijbehorende email in. Deze introductiecursus zorgt ervoor dat u geen leek meer bent. Duur 3 uur.

Overige trainingen op verzoek.

 

* Deze trainingen kunnen ook op het Windows platform bij u thuis plaatsvinden. Dit vernemen we vooraf graag van u.
 

bottom of page